Sportief feestje voor 3FM Serious Request
Uitgegeven op 03-12-2015 om 21:06  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Het wordt een sportief feestje op zondag 13 december in Veerburg Met een spetterende mega aerobic workout, georganiseerd door Rudo Lammers, ondersteunen de deelnemers de Rode Kruis actie 3FM Serious Request. De workout is zo in elkaar gezet dat het voor iedereen gaaf is om mee te doen, ongeacht de conditie en lenigheid. De workout start om 11:00 uur, aanmelden kan via de website en het totaal gedoneerde bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Het Glazen Huis dat dit jaar in Heerlen staat zet zich in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Er wordt aandacht gevraagd voor miljoenen jongeren met traumatische ervaringen, die moeten overleven in landen als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. ‘Het doel van deze actie sprak me enorm aan. Ik heb met eigen ogen in Afrika gezien hoe deze kinderen daar moeten leven. Ze leven onder omstandigheden die weinig kans geeft op scholing en ontwikkeling. Hier wil je je gewoon voor inzetten en omdat ik de mogelijkheid beschikbaar heb zoals een grote zaal en mijn bedrijf Let’s Workout, is het ook mogelijk om dit te doen’, vertelt Rudo.Afgelopen september verhuisde Lammers met zijn studio van Boskoop naar Anna Paulowna. Op het eerste oog een behoorlijke verhuizing maar de roots van partner Eva de Haan liggen op Wieringen en omgeving. ‘We wonen prachtig in van Ewijcksluis, het is hier wijds en rustig, eigenlijk geeft hier wonen een soort vakantie gevoel. Maar de verhuizing na vijftien jaar in Boskoop, wilde wel zeggen dat ik mijn studio, waar ik Freestyle aerobic, Steps en Shape les geef, opnieuw moet opbouwen’.

‘Dat is een uitdaging net zoals het feestje op 13 december, maar ik hou van organiseren en sportief bezig zijn. Met de door mij gemaakte uitdagende choreografie en gemixte motiverende muziek, hoop ik een bedrag bij elkaar te krijgen van vijftienhonderd euro. Ik wil dat deze droom uitkomt en we het streefbedrag met 150 deelnemers gaan halen, dat is mijn streven. Maar bovenal we gaan er een mooi, sportief feestje van maken waarmee we het goede doel kunnen ondersteunen’.

Aanmelden en meer informatie? lets-workout.wix.com/lets-workout.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haan Tours - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...