Ramen hersteld in Nieuwstraat na zinloze daad van vandalisme
Uitgegeven op 11-09-2015 om 00:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In de Nieuwstraat zijn deze week nieuwe ramen geplaatst. De vorige zijn een aantal weken ingegooid. De bewoners waren toen niet thuis.


Keppel Bouw en schilderbedrijf De Koning klaarden de klus. De daders lopen nog op vrije voeten. De reden voor het ingooien van de ramen blijft een raadsel. Er zijn toen wel twee mensen gespot, maar deze zijn niet herkend.

Voor schade aan ramen en deuren kunt u altijd, 24/7, bellen met Keppel Bouw 24-uursservice, 0227 591244


Glas
Glas is er in veel soorten en maten. Ramen, deuren en kasten kunnen verschillende afmetingen hebben. Daarnaast is er matglas, gekleurd glas, enkel of dubbel en ga zo maar door. Ieder glas heeft verschillende eigenschappen en kwaliteit, het is belangrijk om glas te kiezen dat bij het gebruik past zodat u er het langst plezier van heeft.

Het verschil tussen enkel- en dubbelglas is aanzienlijk. Dubbelglas werkt isolerend, het is zowel geluids- als warmte-isolerend. Door deze eigenschap kan dubbelglas bijvoorbeeld uw stookkosten drukken waardoor u kosten kunt besparen. Ook wanneer de kozijnen nog goed zijn is het mogelijk om dubbelglas te plaatsen.Voor advies over uw beglazing, vervanging of maatwerk, kunt u altijd contact met Keppel Bouw opnemen. Zij komen graag bij u langs om invulling te geven aan uw wensen en om een passend advies te geven.

Kijk op KeppelBouw.nl voor meer informatie.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoort bij foto 554 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...