Zijdewind krijgt medio 2016 tweede camping
Uitgegeven op 10-08-2015 om 10:46  |  link  |  bewaar  |  print

ZIJDEWIND - DE BOERENZWALUWNet buiten het pittoreske dorpje Zijdewind wordt medio 2016 een tweede Camping geopend.

Naast de prachtige Camping De Rietkraag is de afwerking van Camping De Boerenzwaluw in de afwerkende fase beland en beloofd ook heel bijzonder te worden.

Kees Koster zal met Camping De Boerenzwaluw plaats gaan bieden aan 70 vaste staan plaatsen en nog eens voldoende losse kampeerplekken.

Concurrentie heeft men van elkaar niet te duchten, de belangstelling voor deze omgeving overtreft nog steeds ruimschoots het aanbod.

Inmiddels is er ook duidelijk aangeven waar de Camping gestalte zal krijgen en is het landschappelijke aanzien met molen en waterpartijen al volledig afgewerkt.

De Camping is straks voor de Campinggasten veilig en goed te bereiken via een verbrede paralelweg naast de gerenoveerde N 241 vanaf de Rotonde bij de Moerbeek voor auto’s en caravans.

Het langzame verkeer kan zowel vanaf Zijdewind als Schagen via de nog aanteleggen fietsstraat op de paralelweg Camping De Boerenhoeve bereiken waar op dit moment aan de alver gevorderde afwerking van de Sanitaire voorzieningen wordt gewerkt.

De schapen kunnen zich dus nog een jaartje tegoed doen aan het heerlijke malse gras op de Blokhuizen.

De opening en ingebruikname zal plaatsvinden wanneer het te renoveren weggedeelte tussen de reeds bestaande rotonde bij Zijdewind en de nieuw aanteleggen rotonde bij de Moerbeek is afgewerkt en opgeleverd.Theo Moras.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...