Wubbo Kuiper en Kobus Schouten biljartkampioen
Uitgegeven op 06-05-2015 om 21:46  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Afgelopen donderdag 30 april hield biljartvereniging "West-End" haar jaarvergadering in cafe " De Waddenzee" in Westerland. Voorzitter Theo Glim was een tevreden mens. Een leuke club, met veel gezelligheid.



"We hebben het goed voor elkaar", aldus de voorzitter. Maar toch wordt onze club kleiner. Helaas is Gerrit van Zoonen ons ontvallen. Er zijn leden verhuisd. We hebben afscheid genomen van Anton Fokkinga, die in Hippolytushoef gaat spelen. We kunnen dus nog wel enige leden gebruiken!"

Wubbo Kuiper is kampioen bandstoten geworden. Met een gemiddelde van 1,17 kwam niemand bij hem in de buurt. Jan Bogaard werd tweede met een moyenne van 0,95. Theo Glim eindigde op de derde plaats met een moyenne van 0,54. Algemeen kampioen libre is Kobus Schouten geworden. Hij scoorde een moyenne van 1,02. Wubbo Kuiper eindigde hier op de tweede plaats met een moyenne van 1,91 Peter Tijsen werd derde met een moyenne van 0,82. Ook belangstellenden kunnen op donderdagavond vanaf zeven uur 's avonds een kijkje komen nemen in het gloednieuwe onderkomen aan de Westerlanderweg.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-