DA van meeuwsen gaat Middenmeer mooier en gezonder maken
Uitgegeven op 26-03-2015 om 11:29  |  link  |  bewaar  |  print

'Winkelconcept Fris, Gezond en Mooi ook bij DA van Meeuwsen'
MIDDENMEER - Op woensdag 1 april opent om 9.00 uur de vernieuwde DA van Meeuwsen aan de Brugstraat 39 in Middenmeer. Volledig gerestyled en voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. De opening wordt gevierd met activiteiten en kortingsacties.


DA van Meeuwsen is de winkel van ondernemers Ed & Ingeborg Ruijter. De hele winkel ondergaat van binnen een ware metamorfose naar de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. Ingeborg vertelt enthousiast: “In de nieuwe winkel staan beleving en service centraal. De klant kan hier écht winkelen en de werelden beleven. Op deze beleving kunnen we goed inspelen door onze service. Het bieden van goede service vonden wij altijd al belangrijk. En nu met het nieuwe winkelconcept kunnen we die service nog beter vorm geven. We kunnen de klant laten zien, proeven en ervaren, en daarmee maken we het verschil. Bovendien kunnen onze klanten vanaf nu ook gemakkelijk bestellen via de webshop op da.nl. Wanneer ze kiezen om de bestelling in onze winkel af te halen, betalen ze geen verzendkosten”.

Binnen de wereld Fris is het vertrouwde drogisterij assortiment te vinden met alles voor de persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die de klant helpen fit te worden en te blijven, met merken als Vitaminstore, Orthica en Bountiful. DA van Meeuwsen is hiermee dé specialist op het gebied van gezondheid. De beste merken voor cosmetica, verzorging en geuren vind je in de wereld Mooi. Hier staat verwennen en verleiden centraal, met merken als Pupa, Essie, Alessandro, Collistar en Louis Widmer.

Korting, goodiebags en inspirerende workshops op de winkelvloer
Op 1, 2, 3 en 4 april is er in de winkel van alles te beleven. Ingeborg kijkt uit naar de opening. “Iedereen is van harte welkom! Tijdens de openingsdagen pakken we uit met verschillende activiteiten en acties. Vier dagen lang hebben we bij DA van Meeuwsen een openingskorting van 25%, geldig op bijna het gehele assortiment. De eerste 100 betalende klanten ontvangen bovendien een goodiebag ter waarde van 50 euro. Verder worden je nagels gratis gelakt in een leuk kleurtje, en kun je supergezonde smoothies van Vitaminstore proeven.”Over DA
DA is een Nederlandse retail organisatie met ruim 300 drogisterijen in Nederland. DA Holding omvat DA Totaal Retail, DA Retailgroep, Mooi Parfumerie en groothandel Drogistenunie. DA is een landelijke sterk merk met zelfstandig ondernemers. Lokaal ondernemerschap staat centraal, evenals deskundigheid, persoonlijk advies en aandacht voor de klant. Met een passend en compleet assortiment, en aansprekende acties. De organisatie is opgericht in 1942. DA introduceert drie nieuwe werelden in de winkels: Fris, Gezond en Mooi.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Woning geramd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...