Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt, Wouter Klootwijk duikt in de wereld van de Hollandse GarnaalUitgegeven op 16-03-2015 om 16:32 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt.
Vrijdagavond is er weer een aflevering van De Wilde Keuken. In de extra lange aflevering duikt Wouter Klootwijk in de wereld van de Hollandse Garnalen.
Wouter Klootwijk is geen onbekende op Wieringen. In 2010 was hij aanwezig tijdens het Preuvenement in Hippolytushoef waar hij zich o.a. het Wieringer Boontje goed liet smaken. (Foto archief Wieringernieuws/Henk-Jan Wittink)
Gast in de Wilde Keukenkeet.
Een drie sterren chef trakteert op drie garnalen die met de motorfiets rechtstreeks uit zee naar Zwolle zijn gebracht waar ze op ingewikkelde wijze eerst bevroren werden, toen meteen weer ontdooid, heel moeilijk gepeld (tien minuten pellen per garnaal) en opgediend als een vorstenmaal voor een vorst die niet veel honger heeft.
En het had niet gehoeven.
In de Wilde Keuken de onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!
De uitzending is vrijdagavond 20 maart van 21.13 tot 21.53 op NPO 2.
Deze week heeft men vers gesneden kibbeling van kabeljauw in de aanbieding,
1 kilo vers gesneden kibbeling van kabeljauw met gratis kruiden € 12.50
U kunt de kibbeling bestellen in de webshop.
Men is ook druk bezig met het organiseren van leuke, extra activiteiten rondom de ZeeVerse Vismarkt. Deze extra activiteiten worden dan vermeld op de website maar ook op Facebook en twitter. Volg de ZeeVerse Vismarkt om helemaal op de hoogte te blijven!
www.versevis.nl
www.vistival.nl
www.denoeverhoofdstadvandezeeversevis.nl