Hippo Playland geopend
Uitgegeven op 29-12-2004 om 14:36  |  link  |  bewaar  |  print

Volop actie in nieuwe kinderattractie (Foto: Wieringernieuws.nl)HIPPOLYTUSHOEF - Met karting, lasergames, bowling Ún een zeer uitgebreide horeca is Hippo Kart nu al het meest complete uitgaanscentrum van Noord-Holland. Maar het is nog niet genoeg. Maandenlang is gewerkt aan een geheel nieuwe topattractie, speciaal voor de Kids. Vandaag om 12.00 uur is Hippo Playland officieel geopend. Direct nadat het lint was doorgeknipt door Demi Bleek en Don van den Heuvel renden de al wachtende kinderen het speelparadijs in. Ze hadden geen tijd om ons van enig commentaar te voorzien. Een ouder daarentegen had wel tijd en vond het "Onwijs leuk zo'n grote apekooi".

Hippo Playland
Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe attractie binnen de muren van het Hippo Kart & Party Centre. Jongeren en volwassenen hoefden zich bij Hippo Kart al nooit te vervelen en nu kunnen ook de allerjongste bezoekers zich uitstekend vermaken. In het overdekte, spectaculaire speelparadijs met glijbanen, ballenbakken, touwen, bruggen en vele andere hindernissen kunnen kinderen veilig en onbezorgd speelplezier vinden.

Website
De website van het gloednieuwe Hippo Playland is in de lucht. U kunt de website vinden onder het adres www.hippoplayland.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
TFC en Without Shoes in 't Parochiehuis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...