Meedoen Noordkop voor schoolgaande kinderen uit Hollands Kroon en Schagen
Uitgegeven op 28-11-2014 om 09:35  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Meedoen Noordkop voor schoolgaande kinderen uit Hollands Kroon en Schagen

Sportverenigingen kunnen zich nu aanmelden!

De gemeenten Schagen en Hollands Kroon lanceren per 1 januari 2015 Meedoen Noordkop. In Meedoen Noordkop kunnen schoolgaande kinderen uit gezinnen met lage inkomens deelnemen aan sportactiviteiten. Deze activiteiten kunnen worden aangekocht in een webshop, waarop sportverenigingen hun aanbod kunnen presenteren. Deze week zijn sportverenigingen uitgenodigd zich hiervoor aan te melden.

Hoe werkt het?
Deelname aan de webshop stelt verenigingen in staat kosteloos nieuwe leden te werven. Op de webshop kunnen ouders, voor een bepaald budget, activiteiten en producten afnemen voor hun kind(eren). Dit budget wordt door de gemeente ter beschikking gesteld. De gemeente vindt het belangrijk dat ieder kind kan sporten, deelnemen aan educatieve activiteiten en kunst- en culturele activiteiten. Vanaf 1 januari richt de webshop zich alleen op sportverenigingen, maar vanaf 1 juli 2015 wordt het aanbod verruimd met andere (culturele) verenigingen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de regeling Meedoen Noordkop of over de webshop kunt u contact opnemen met gemeente Hollands Kroon of gemeente Schagen. Heeft u als vereniging interesse in deelname? Meld u dan nu aan via www.meedoennoordkop.nl of bezoek één van de informatiebijeenkomsten: op dinsdag 9 december in Hollands Kroon of donderdag 11 december in Schagen.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions