Verkiezing Ondernemer van het jaar
Uitgegeven op 08-11-2014 om 09:56  |  link  |  bewaar  |  print

NIEDORP - Bedrijvengroep Niedorp organiseert dit jaar wederom de verkiezing Ondernemer van het Jaar. De genomineerde bedrijven zijn dit jaar Pimpernel Bloembinderij uit Nieuwe Niedorp, Kapsalon Ineke Blauw uit Zijdewind, Bechthold ijzer- en metaalhandel BV uit Winkel, Doesburg Isolatie BV uit Winkel en Bell International uit Winkel.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extraís ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen zij het Ondernemerspakket. Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden: Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen uit ít Veld, Golf en Countryclub Regthuys uit Winkel, Accountantskantoor Wiedijk uit Nieuwe Niedorp en Klaver van der Hooft Posch Advocaten uit Winkel.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 7 januari 2015 wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 bekend gemaakt, maar wordt ook het Ondernemerspakket uitgereikt.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is mogelijk t/m 31 december.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Kukel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...