Vrouw overvallen, politie zoekt getuigen
Uitgegeven op 28-12-2004 om 15:48  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Vandaag, omstreeks 15.30 uur, is een financieel medewerkster van een bedrijf uit Wieringerwerf overvallen bij de Rabobank aan de Brinkweg op het moment dat zij geld wilde afstorten.

De vrouw reed met een auto naar de bank en parkeerde deze voor de ingang. Ze stapte uit en liep met een flink geldbedrag in haar handtas naar het bankgebouw toe. Het ging hierbij om duizenden euro’s.

Op dat moment kwam er een onbekende man op haar aflopen.Hij pakte met twee handen de tas beet en er ontstond een worsteling. Hierbij is de vrouw door deze man in haar ogen gespoten met een spray. De vrouw viel op de grond en de man rukte aan haar tas. De hengsels braken af en de vrouw moest de tas wel loslaten. De man reed weg op een fiets. De vrouw rende nog achter hem aan maar kreeg hem niet meer te pakken.

De vrouw had na afloop branderige ogen en een loopneus. Ze heeft voorts wat schrammen in haar gezicht en op haar handen opgelopen.

De dader voldoet aan het volgende signalement: Blanke man, leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, lengte ongeveer 1,75 meter en een normaal postuur. Hij droeg een petje met een klep en een kort jack. Voorts droeg hij een blauwe spijkerbroek. Op het moment van de overval (ongeveer rond 15.30 uur) stond er bij de bank buiten een man te pinnen. De politie komt graag met hem en met andere getuigen in contact. Zij kunnen bellen met de politie in Wieringerwerf via de politieservicelijn: 0900-8844 (lokaal tarief).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vuurtoren in Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...