Noordkop Televisie vanuit Den Oever
Uitgegeven op 18-11-2014 om 16:31  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Het maandelijks locatieprogramma van Noordkop Televisie dat luistert naar de naam “Op visite bij……….” wordt binnenkort opgenomen in de nieuwe brede school aan de Robbenoordstraat 11 in Den Oever .

Aan de gesprekstafel schuiven telkens drie gasten aan die over hun organisatie vertellen, maar ook meepraten met de andere gasten. Ook zullen er tussen de gespreksonderwerpen door filmpjes worden vertoond die eerder van gebeurtenissen of evenementen zijn gemaakt. Kortom een gevarieerd en informatief programma.

In deze uitzending zijn de tafelgasten: Directeur Gonnie Doevelaar van brede school obs ‘t Span die vertelt over de realisatie van haar brede school en de werkwijze waarop zij het onderwijs vormgeven. Jacob Smit van theater het Vikingschip vertelt over de vernieuwingen in de fraaie theater in Den Oever en vertelt wat hun toekomstplannen zijn. Een bestuurslid van het mandolineorkest Oost Wieringen geeft uitleg over dit bijzondere muziekinstrument en over de activiteiten van het orkest. Het orkest is ook aanwezig en zal 3 muziekstukken voor ons spelen.

Mensen die het leuk vinden om eens een keer televisieopnamen bij te wonen zijn van harte welkom. De opnamen zijn woensdag 26 november vanaf 20.00 uur, publiek is vanaf 19.45 uur welkom. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk.

De uitzending wordt live opgenomen en is te zien vanaf zaterdag 6 december op internet op het youtube kanaal van RTV Noordkop en uiteraard ook op het digitale TV kanaal 43 van Ziggo. Tevens bij Ziggo in heel Hollands Kroon ook nog analoog te bekijken.
De uitzending is via het digitale kanaal 43 van Ziggo overigens ook te zien in alle omliggende gemeenten.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes jeugd 1972 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...