Netwerkbijeenkomst ondernemers Toerisme en Recreatie
Uitgegeven op 15-11-2014 om 20:06  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - In de gemeente Hollands Kroon werkt sinds enige tijd de werkgroep Toerisme & Recreatie van de OFHK en de VVV Top van Holland samen in het toeristisch Platform Hollands Kroon. De werkgroep wil graag bijpraten over wat er dit jaar gerealiseerd is, en wat er volgend jaar op stapel staat. Hiertoe wordt er op woensdagavond 19 november 2014 een netwerkbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis van Hollands Kroon, de Verwachting 1: aanvang 19:30 uur.

Ook staat een workshop Social Media & Facebook op het programma. Ondernemers krijgen tips en trucs wat social media en Facebook voor de organisatie kunnen betekenen. Zowel voor beginners als gevorderden wordt er een inspirerend en interactief programma geboden. De workshop wordt verzorgd door Thomas Lapperre van het bedrijf Bloeise.
Alle ondernemers in de sector Toerisme en Recreatie van de gemeente Hollands Kroon zijn zoveel mogelijk al digitaal uitgenodigd. Mocht de uitnodiging nog niet iedereen hebben bereikt dan is opgeven nog mogelijk via info@bezoekhollandskroon.nl.

Het Toeristisch Platform Hollands Kroon is in 2014 gestart met de uitvoering van het toeristisch activiteitenplan. En van de resultaten is o.a. een nieuwe eigen website voor Hollands Kroon; www.bezoekhollandskroon.nl. Deze website is gelanceerd in juni 2014 en geeft de toeristische en recreatieve mogelijkheden van Hollands Kroon aan. Er is bijvoorbeeld een evenementenkalender, wandeltochten, fietstochten, de overnachtingsmogelijkheden en toeristische attracties. Het is een verrassende website geworden. Niet alleen voor toeristen maar zeker ook voor eigen inwoners en ondernemers. Hollands Kroon heeft op toeristisch gebied veel meer te bieden dan dat je in eerste instantie denkt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes 1952 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...