GGZ Noord-Holland-Noord ontvangt LPGGz Ster
Uitgegeven op 14-11-2014 om 17:12  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Het Landelijk Platform GGz reikte aan Marijke van Putten, lid raad van bestuur GGZ NHN en Bep Raaijmakers, voorzitter familieplatform, de LPGGz Ster uit. Hiermee laat GGZ NHN zien dat het familiebeleid duidelijk is in de organisatiestructuur en er een klachtenregeling voor familie, een familieraad en een familievertrouwenspersoon is. De ster toont de positieve waardering van cliŽnten en familie.

Op grond van de visie: ĎBeter worden doe je thuisí, behandelen en begeleidt GGZ Noord-Holland-Noord mensen met ernstig psychische problemen, zoveel mogelijk in de eigen woonomgeving. Dit betekent dat er ook een groot beroep gedaan wordt op de directe omgeving van de cliŽnt, familie en hulpverlening.

Marijke van Putten: ,,Er is de afgelopen jaren door alle onderdelen van GGZ NHN veel aandacht aan het familiebeleid besteed en dit heeft veel verbetering opgeleverd. Compliment aan alle hulpverleners die zich daarvoor hebben ingezet. Ook een groot compliment voor het familieplatform. Het familieplatform fungeert al jaren als aanjager.íí

Het LPGGz, hťt keurmerk voor kwaliteit vanuit cliŽnten- en familieperspectief, geeft Sterren aan zorginstellingen, zorgverzekeraars en andere organisaties als zij voldoen aan de kwaliteitscriteria van cliŽnten en familie. Verschillende cliŽnten- en familieorganisaties hebben de criteria opgesteld. Het LPGGz toetst de zorginstellingen en verzekeraars hierop.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Paalzitten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...