APV discussie begin 2015 hervat
Uitgegeven op 06-11-2014 om 23:12  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - (door Theo Moras) Tijdens de raasvergadering die wat de APV verordeningen betrof werd geleid door de waarnemend voorzitter Pankras (SHK) zijn nog geen besluiten genomen.

Er werd door alle partijen aan gegeven dat er behoorlijk in de regels gesneden kan worden, maar hier zal eerst nog een plan van aanpak worden besproken in het presidium.

Burgemeester Nawijn die namens het College de vragen en opmerkingen van de Raadsfracties na een schorsing van ruim 15 minuten beantwoorde zegde toe dat het College begin 2015 en liefst in Januari met een gedegen onderbouwing voor een verdere uitwerking van de plannen bij de Raad zou terug komen.

Zowel de Burgemeester als de Raadsfracties waren van mening dat dan ook zeker de burgers hier uitvoerig bij betrokken moesten worden, iets wat nog niet eerder had plaats gevonden.

Hier was bewust voor gekozen om een ellenlange discussie met geïnteresseerd inwoners te voorkomen liet dhr. Nawijn weten.

Eerst zoveel mogelijk met de Raadsleden op één lijn zien te komen met de ophanden zijnde wijzigingen, en daarna de meningen en suggesties van de inwoners bij de te nemen besluiten betrekken. Regels die overbodig zijn afschaffen en waar twijfels over bestaan indien nodig handhaven. Die 80 % is ongeveer het streven maar daar mag en kan ook zeer zeker nog van worden afgeweken. Begin volgend jaar zou er dan met de afwerking van de af te schaffen regels kunnen worden begonnen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mail ook eens een leuk fotootje naar ons toe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...