Scouting bezorgt oliebollen aan huis
Uitgegeven op 20-12-2004 om 06:59  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Het is niet meer nodig om op oudjaarsdag de kou in te gaan om oliebollen te kopen of nog dagen in de lucht van bakolie te zitten. Scouting Corvus Corone brengt verse oliebollen en appelbeignets op de morgen van oudjaarsdag bij u aan de deur. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door ambachtelijke bakkers omdat Corvus Corone er aan hecht goede kwaliteit te leveren. Dit jaar komen de oliebollen daarom van een warme bakker uit de regio.

Bestellen
In de loop van deze week bezorgen de leden van de Wieringer scoutinggroep bestelformulieren in alle dorpen op Wieringen. Ook wie geen briefje heeft gekregen kan natuurlijk een bestelling doorgeven. Een zak van 10 oliebollen kost €4,50 en een zak met 5 appelbeignets komt op €4,-. U kunt uw bestelling doorgeven via het speciale emailadres oliebollen@corvuscorone.nl of door even te bellen (512238). Indien uw bestelling tijdig is ontvangen (uiterlijk 29 december) wordt deze op de ochtend van oudjaarsdag bij u thuis bezorgd. In overleg kan eventueel ook in de Wieringermeer worden bezorgd. Afhalen bij het clubhuis aan de Keizerspoeldijk te Oosterland kan natuurlijk ook.

Ook voor bedrijven
De actie van Scouting Corvus Corone is dit jaar uitgebreid nadat vorig jaar verschillende bedrijven een beroep op de oliebollenservice hadden gedaan. Bedrijven kunnen hun personeel en hun klanten nu voorzien van een verse lekkernij op 29, 30 en 31 december. Bestellingen voor 29 en 30 december kunnen tot en met 24 december worden doorgegeven via eerder genoemd emailadres of per telefoon (512238). Bestellingen voor oudjaarsdag kunnen tot en met 29 december worden doorgegeven.

Goede doel
Met uw bestelling geeft wordt niet alleen uw gemak gediend, maar ook het werk van Scouting. Scouting leunt op de inzet van een beperkt aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers moeten door de teruglopende subsidie's steeds harder knokken om de club ook financieel het hoofd boven water te laten houden. Door uw bestelling kunnen zij zich richten op wat ze het best kunnen: de kinderen een geweldige tijd geven!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 de laatste echte sneeuwinter op Wieringen? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...