Snertacties bij MotoPort Hippolytushoef
Uitgegeven op 15-12-2004 om 16:26  |  link  |  bewaar  |  print

Snertacties bij MotoPort Hippolytushoef
HIPPOLYTUSHOEF - De komende weken staat MotoPort Hippolytushoef weer bol van de activiteiten. Van 21 tot en met 31 december is het mogelijk in feestelijke stemming de zojuist binnengekomen 2005 modellen van de merken Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha in de showroom te bewonderen. Er kan een proefrit worden gemaakt op de CBF600 ABS en de nieuwe Yamaha Fazer, en er zijn interessante aanbiedingen op kleding en accessoires.

Zo hebben de creatieve geesten van MotoPort de "oud = nieuw-kledingactie" bedacht. Hierbij krijgen de klanten tegen inlevering van oude laarzen een mooie korting op nieuwe laarzen, bij inlevering van de oude motorjas, een mooie korting op een nieuw aan te schaffen jas, enzovoort. De op deze manier ingezamelde kleding zal worden overhandigd aan de stichting KICI, waarin diverse goede doelen zijn georganiseerd.

Om alles een nog feestelijker tintje te geven serveert MotoPort ook nog eens gratis kerststollen, oliebollen, warme chocomel, en natuurlijk de vertrouwde kop koffie. En vooruit, omdat het de laatste tijd zulk snertweer is, wordt er ook gewoon gratis snert geserveerd !

Heeft u trek in snert, oliebollen of warme chocolademelk? Wilt u de nieuwste modellen van 2005 zien? Ga dan naar MotoPort Hippolytushoef. Kijk voor meer informatie op www.motoporthippolytushoef.nl of bel naar telefoonnummer 0227-591639.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Olympiatour 1971 finish etappe in de Slingerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...