Hoe denkt u over een Wieringerrandmeer?
Uitgegeven op 09-12-2004 om 08:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op 16 december a.s. moet de gemeenteraad van Wieringen het besluit nemen of, en onder welke voorwaarden, zij deel zal nemen aan het project Wieringerrandmeer. Er is hierover de laatste weken veel gesproken. Niet alle partijen die bij de plannen betrokken zijn denken hier hetzelfde over. Zo wil de gemeenteraad van Wieringen nog meer duidelijkheid over de visie van Lago Winrense en ook de ruimte om de eigen ideeŽn in het uiteindelijke plan te voegen.

Voordat de gemeenteraad een besluit neemt informeert de gemeenteraad u graag op maandagavond 13 december a.s. over het huidige standpunt. Maar wat belangrijker is: de gemeenteraad wil graag van u horen wat u er over te zeggen hebt. U kunt gebruik maken van deze gelegenheid om te vertellen hoe u denkt over een Wieringerrandmeer.

Deze avond zal onder leiding staan van mevrouw M. van Kampen- Nouwen, waarnemend burgemeester van de gemeente Wieringen. Naast de 4 fractievoorzitters zal ook vertegenwoordiger van de gemeenteraad in de stuurgroep Wieringerrandmeer in het forum plaats nemen.

Op www.wieringen.nl kunt u nu al uw mening geven via de online discussiepagina op de stelling: Wieringers willen een Wieringerrandmeer. Maar komt u vooral op maandag 13 december 2004 om 19.30 uur naar zaal Concordia aan de Koningstraat 84/86 te Hippolytushoef. Dan hoort de gemeente graag van u zelf hoe u er over denkt. Wieringen rekent er op dat u komt!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
M.U.Z. ontspanningslokaal - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...