Veel baars op eerste wedstrijd baarsvissen
Uitgegeven op 12-09-2014 om 11:20  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Acht leden van Hengelsportvereniging Wieringen gingen op zondagochtend 7 september de strijd aan in het water bij de Hoelm in Westerland. Na loting kon iedereen naar de eerste stek(van de 5 stekken) om aan te vangen met de wedstrijd. Deze keer was ook een van de jeugdleden, Daan Scheerstra, van de partij om de oudere garde te laten zien hoe je baars moet vangen.

De ochtend stond onder deskundige leiding van Sjors van der Heul, die deze eerste keer wilde kijken hoe het baarsvissen gaat in zijn werk gaat. Volgende keer zal hij ook van de partij zijn.
Ook moest de club het deze eerste wedstrijd doen zonder voorzitter Robert Beer; hij geniet van een welverdiende vakantie. Robert is altijd goed voor een top notering. Al snel was het duidelijk, dat op de stekken 1, 2 en 3 de baars goed was te vangen. Na vijf stekken van 25 min te hebben gevist was het tijd om de einduitslag bekend te maken.

Totaal waren er door de 8 vissers 150 baarzen gevangen.
1: Gerard Beer - 33 stuks; 2: Gerrit veger - 29 stuks; 3: Daan Scheersta - 21 stuks. De poedel prijs ging deze keer naar Roel Cruiming 3 stuks.

De volgende baarswedstrijd is op zondag 19 oktober.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Uitvoering Harmonie begin zeventiger jaren - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...