Nieuws van de ZeeVerse VismarktUitgegeven op 03-09-2014 om 17:37 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Het feest is weer gevierd. En wat was het een mooi feest! Mooi weer, veel bezoekers en veel gezelligheid! Nu is het grote opruimen begonnen, ook dat hoort erbij!
Gekscherend wordt er altijd gezegd “als de Flora- en Visserijdagen voorbij zijn, dan begint de herfst!” Gelukkig is dat nu niet zo, we mogen nog lekker genieten van een paar dagen zon. Dat betekent nog heerlijk een paar uurtjes in de tuin!
Deze zaterdag hebben we echte juweeltjes in de aanbieding, de Hollandse Garnaal!
2 kilo ongepelde Hollandse Garnalen voor € 15.00!! U kunt de garnalen
HIER bestellen. Let op met bestellen! 1 stuks=2 kilo, 2 stuks is 4 kilo etc etc.
We hebben voor u een makkelijk gerecht gezocht voor in het weekend.
Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen.
300 g tagliatelle
2 sjalotten
15 g dille (bakje)
1 citroen (schoongeboend)
150 g haricots verts
25 g boter
125 ml zure room
450 g tuinerwten (diepvries)
100 g Hollandse garnalen
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de sjalotten in dunne ringen. Snijd de dille fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts.
Smelt de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 3 min. Meng het citroenrasp en 2 el citroensap met de zure room en 2/3 van de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de haricots verts met de tuinerwten toe aan de sjalot en bak op middelhoog vuur 8 min. mee. Voeg peper en eventueel zout toe. Schep regelmatig om. Schep de pasta en dillesaus door de groenten. Bestrooi met de garnalen en de rest van de dille. Serveer direct.
Een fijne week en tot zaterdag!
Hartelijke Groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker,
ZeeVerse Vismarkt Wieringen
info@versevis.nl
www.versevis.nl
Mob 06-12995486
PS Elke zaterdag geopend van 8.30 tot 12.00!