Kiekjes van de Sint in de Hippolytuskerk
Uitgegeven op 23-11-2004 om 10:52  |  link  |  bewaar  |  print

De Sint poseertHIPPOLYTUSHOEF - Tijdens de Zwarte Pietenmarkt op 26 november is in de Hippolytuskerk een speciale tentoonstelling. Het thema is de goedheiligman zelf.

De kerk is open voor uitstalling van ingezonden Sinterklaasfoto`s uit particulier bezit. Er is een wedstrijd: “wie staat hier op de foto met Sint? “ en er zijn diverse kraampjes met informatie en koopwaar aanwezig.

De deelnemers aan de kiekjestentoonstelling kunnen hun foto`s weer ophalen op zaterdag 27 november tussen 14.00 – 15.00 uur in de kerk.

Brief aan meester Gert
Opnieuw kregen wij een brief van Zwarte Piet in de mailbox.

Beste meester Gert,

Wat een toestanden we nou toch weer hebben meegemaakt. Na de avonturen op Texel, boot gemist, fietsen in het water en met een rubberbootje terug is er nu iets heel ergs gebeurd. We hebben een ongelukje gehad tijdens het klauteren op het dak een van ons is door de ladder gezakt die nu stuk is!

In paniek is hij verder gegaan en aan de andere kant van de school er af gegaan over een huisje of zo. Maar nu het ergste, de Piet is met zijn broek ergens aan blijven hangen en loopt nu in zijn onderbroek(die grote) in het donker hebben wij de broek niet meer kunnen vinden zijn er speurneuzen op school?

We gaan dinsdag dus even de stad in om een nieuwe pietenbroek te halen, misschien is er wel uitverkoop. We zijn dus die dag niet in de kerfen, misschien willen sommige kindjes nog even het een en ander opruimen. De vorige keer ging dat zo goed! Oh ja, wist u dat uw e-mail en website het niet doen? we sturen voorlopig onze verhalen wel naar Piet Schat, die doet ze wel in de bus! Woensdag kunnen de kids bij school de schoenen zetten, we hopen dat er nu eens eendagje niets gebeurd.

PS. We gaan naar de stad in gewone wieringse kleren zodat niemand ons herkend! We laten onze pietenpakken aan de haakjes achter, kunnen ze nog gelucht worden?

Groeten,
De BroekscheurvaluitdeboomenbendewegkwijtPieten!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont Vet - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...