Hippo Kart Art Contest verplaatst naar januari
Uitgegeven op 22-11-2004 om 16:20  |  link  |  bewaar  |  print

Hippo Kart Art ContestHIPPOLYTUSHOEF - Het Hippo Kart & Party Centre in Hippolytushoef organiseert de Hippo Kart Art Contest. De kunstwedstrijd voor kunstenaars met spuitbus, kwast of airbrush. De wedstrijd stond voor november 2004. In verband met een noodzakelijke verbouwing is het nodig het aanbrengen van de werken én de prijsuitreiking te verplaatsen naar zondag 16 januari 2005.

De verbouwing heeft te maken met een nieuwe attractie die binnenkort wordt gelanceerd! Over deze nieuwe attractie leest u binnenkort meer. Het aanbrengen van de kunstwerken gebeurt in de ochtend en middag, de prijsuitreiking in de avond van 16 januari. De uiterste inschrijfdatum wordt daarom ook verplaatst, naar 1 januari 2005. U heeft dus nog steeds kans op mee te doen aan de wedstrijd.

Meedoen?
De Hippo Kart Art Contest is voor kunstenaars met spuitbus, airbrush, kwast of wat dan ook. Het maakt niet uit welke stijl je hebt of welke materialen je gebruikt. Om mee te doen met de wedstrijd moet je een ontwerp maken waarmee je wilt meedoen. Het maakt niet uit wat je maakt, zolang het maar te maken heeft met het Hippo Kart & Party Centre. Een paar trefwoorden: Formule 1, karten, spanning, coureurs, racen, wagens, Grand Prix, en ga zo maar door. Het ontwerp, of meerdere ontwerpen, kun je gewoon op een a4-tje tekenen. Stuur het ontwerp naar Hippo Kart & Party Centre en maak kans om tot één van de prijswinnaars te behoren. Als prijswinnaar mag je jouw eigen ontwerp in het groot maken op een van de wanden van het Hippo Kart & Party Centre. Jouw kunstwerk komt wordt onderdeel van de Hippo Kart Art Grallery en wordt door duizenden mensen gezien. Als klap op de vuurpijl maak je ook kans op diverse geldprijzen tot maarliefst € 500,- .
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerland/De Haukes smederij Cees Omis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...