Twee nieuwe Toyota's voor RMH Autoverhuur
Uitgegeven op 23-07-2014 om 17:05  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Remco en Margreet Houwertjes uit Den Oever zijn een nieuw bedrijf gestart. Vanaf nu kan men op Wieringen en omstreken auto's huren bij RMH Autoverhuur. Garage Klein leverde woensdag twee splinternieuwe Toyota's.


Albert Klein overhandigt de sleutels aan Remco en Margreet. Het bedrijf kan van start!

Remco is geen echte Wieringer, van oorsprong komt hij uit de Zaanstreek. Inmiddels woont hij al 18 jaar op Wieringen waarvan 10 jaar samen met zijn vrouw. Remco heeft eerst bij autoschade Klink, daarna een paar jaar in Zwaag.

Nu is Remco alweer drie en een half jaar als zelfstandige werkzaam onder de naam RH voertuigtechniek. Als autoschade monteur op locatie bij bedrijven en in zijn eigen loods aan de Nijverheidstraat 49 in Den Oever voor particulieren. Ook voor onderhoud en poetswerkzaamheden kan men bij hem terecht. Het komt ook regelmatig voor dat Remco tractoren schoonmaakt voor de verkoop (via Agroworld v.o.f uit wieringerwerf)

In de overige uren springt hij regelmatig bij, bij Bakker Veegservice Den Oever. Een alleskunner! Als kind was hij altijd al weg van auto’s. Als 15 jarige jongen ging Remco altijd al met zijn buurman mee om in zijn autoschadebedrijf te werken. Eerst als manusje van alles op de zaterdagen en in de vakanties maar zodra hij van school af kwam ging hij er hele dagen werken.

Toen het bedrijf na jaren over de kop ging is Remco bij autoschade Klink terecht gekomen.
Zijn ouders hadden een caravan op de camping Zeezicht van Piet Lont. Zo heeft hij een groot deel van zijn jeugd daar altijd doorgebracht en wist hij ook van het bestaan van Klink af en is daar eens langs gegaan voor een gesprek en heeft daar uiteindelijk 12,5 jaar gewerkt.

Omdat auto’s toch wel zijn passie is zat hij er al langere tijd erover na te denken om zijn werk hierin verder uit te breiden. Zo is het idee ontstaan om samen met zijn vrouw Margreet in de autoverhuur te gaan. Maar hoe pak je dit aan? Ze zijn daar eens flink over gaan brainstormen hoe ze dit zou willen doen.Ga je dan met oudere auto’s of met nieuwe auto’s werken, luxe of zo eenvoudig mogelijk?
Na al het brainstormen zijn ze toch voor de keuze gegaan om met nieuwe en wat luxere auto’s te beginnen.

Om van start te kunnen gaan zijn we eerst wezen kijken wat onze mogelijkheden daarin waren bij autobedrijf Klein en hebben ze nu 2 verschillende Toyota’s gekocht. De Toyota Auris en de Toyota Aygo. De Aygo is het allernieuwste type die net uit is.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Aygo 1.0 Cool 5drs
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Situatie De Postboot voordat het een café was. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...