Voetbalclub Succes viert 90 jarig bestaan
Uitgegeven op 16-05-2014 om 20:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In het weekeinde van 23, 24 en 25 mei viert voetbalvereniging Succes het negentig jarig bestaan van de club. Een jubileum dat met het kampioenschap van het 1e , de verbouwing van de kantine en het 25 jarig jubileum van het jeugdkamp op bijna geen beter tijdstip kan plaatsvinden.

De speciaal in het leven geroepen jubileum commissie (kortweg JUB genoemd) hoopt een programma te hebben samengesteld, dat zowel jong als oud aanspreekt. Zo staat er onder meer een voetbalquiz geprogrammeerd, worden er jeugd, senioren, interland en benefietwedstrijden gespeeld en is er een daverende feestavond op zaterdagavond met live muziek.

Het oprichtingselftal van Succes - 1924

Het feestweekeinde vormt de grote finale rondom het 90 jarig bestaan. Eerder dit jubileumjaar vonden ook al het Verheultoernooi en het jubilerende jeugdkamp (voor de 25e keer) op het sportcomplex van Succes plaats. Daarnaast werd op 22 maart een veiling gehouden ten bate van een nieuw te bouwen tribune. De veilingcommissie (nagenoeg dezelfde personen die ook in de JUB zitten ) konden tevreden terugkijken op deze veiling. In totaal werd meer dan 23000 euro opgehaald. De grote initiatiefnemer van de veiling en beoogd jubileumvoorzitter Gerard Klaver kon dit helaas niet meer meemaken. Kort na de eerste vergaderingen overleed deze op- en top clubman van Succes. Als eerbetoon heeft de JUB besloten om de opengevallen plek - voorzitter van de Jubileum/veiling commissie - verder vacant te laten.

Naast bovengenoemde evenementen is ook een jubileumboek gemaakt , dat toegevoegd is bij de laatste Beltpraet (clubblad VV Succes) van dit seizoen. In dit jubileumboek wordt de 90 jarige historie van de club belicht middels interviews, columns en archief- en fotomateriaal. Degenen, die het glossy blad niet ontvangen, kunnen het tegen een kleine prijs kopen.

En dan het feestweekeinde zelf. Deze start vrijdag 23 mei om 19.30 uur met een heuse voetbalquiz in de pas verbouwde kantine van de club.
Zaterdag 24 mei belooft een drukke dag te worden met onderlinge jeugdwedstrijden vanaf de kabouters tot aan de C-junioren. Na de jeugdwedstrijden is het de beurt aan de senioren.
Als de wedstrijden af zijn gaan de senioren spelers in gezwinde draf naar cafebar de Harmonie waar hun een broodmaaltijd te wachten staat. Zijn er leden van Succes en andere belangstellenden die ook een vorkje mee willen prikken? Dat kan. Voor opgave dien je je dan te melden bij Gert Jan Poortman en het kost 12,50 euro per persoon.

Evenals de broodmaaltijd is het avondprogramma ook bij de Harmonie. Op een prominente plaats in de zaal is er een 'hall of fame' ingericht met prachtige foto's uit heden en verleden van de club. En dan is er nog de feestavond zelf met de band .

Zondag wacht het slotakkoord. En zoals een goede voetbalclub betaamd gebeurt dit uiteraard met veel voetbalwedstrijden waaronder heuse interlands. Er komen dit weekeinde namelijk F, E en A jeugdelftallen van het Engelse Aylsham naar Hippo om te voetballen. Omdat het om echte interlandwedstrijden gaat mogen de volksliederen niet ontbreken.
Ook het vermaarde ABC toernooi, wordt na jaren van afwezigheid, weer in ere hersteld.
Ter afsluiting van de dag en het 90 jubileum zingt ras entertainer Niels Mul het hoogste lied.

Meer informatie over het programma op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Kaartje wielerbaan hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...