Uit of thuis eten tijdens PasenUitgegeven op 16-04-2014 om 10:22 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - ZeeVers Paasnieuws en wat hebben onze adverteerders voor u in petto tijdens de Paasdagen.
*1 kilo scharrelvarkensfiletrollade € 13.50
(van onze gecertificeerde scharrelvarkens)
*Ambachtelijke vleeswaren trio € 6.25
(achterham, gebraden rosbief & gebraden runderrollade)
*Ambachtelijke salade trio € 6.75
(frisse, huzaren, eiersalade)
Vanaf donderdag hebben we ook weer overheerlijk Hollands zuiglam en
moerkalfsvlees in ons assortiment!
onze adressen zijn
Voorstraat 34
1779 AD Den Oever
0227511708
Kerkstraat 24
8754 CS Makkum
0515-230253
"We zijn er vroeg bij deze week met de nieuwsbrief maar we hebben dan ook niet 1 maar
wel 2 mooie aanbiedingen voor het paasweekend! Dan heeft u even rustig de tijd om een lekker paasdiner samen te stellen en misschien kunt u nog wat vrienden of familie uit
nodigen om gezellig vis bij u te komen eten!"
Wat dacht u bijvoorbeeld van lekkere gebakken tong, gewoon met peper en zout en
gebakken in de roomboter! Lekker met gebakken Opperdoezer rondjes en verse bospeen. Misschien heeft u graag een sausje bij de vis, ook dat kan, wat dacht u van een lekker
garnalensausje?! En als u toch aan het pellen bent, pel dan ook wat extra voor een lekkere garnalencocktail als voorafje!
2 kilo Tong klm voor € 25.00 ! *
2 kilo Hollandse ongepelde garnalen (grootste sortering) voor € 16.00 !*
Ingrediënten (4 pers.):
225 g ongepelde Hollandse garnalen
150 ml visbouillon
15 g boter
1 sjalotje, gesnipperd
15 g bloem
1 ansjovisfilet, fijngehakt
75 ml slagroom
1 kleine bos dille, fijngesneden
peper, zout
15 ml limoensap
Bereiding:
Pel de garnalen. Hak de schillen en koppen grof, en voeg ze toe aan de visbouillon.
Kook 10 min op laag vuur en zeef. Bak het sjalotje op laag vuur glazig in de boter. Voeg de bloem en stukjes ansjovis toe, laat 1-2 min zachtjes koken. Schenk van het vuur al roerend beetje bij beetje de bouillon erbij tot je een romige saus hebt. Roer de slagroom erdoor en zet terug op het vuur.
Kook nog 5 min op laag vuur. Schep de garnalen en dille door de saus. Breng op smaak
met peper, zout en limoensap. Lekker bij de gebakken tong.
Naast vis is er zaterdag nog veel meer lekkers te koop op de ZeeVerse Vismarkt. Zo
is er natuurlijk verse groente, fruit en aardappelen, boerenkaas en gerookte vis en een lekker flesje wijn te koop voor bij het Paasdiner.
Maar zaterdag is er ook een kraam gevuld met olijven, tapenades en lekker maaltijdbrood! Lekker voor de makkelijke paasdag, kopje soep erbij en klaar! Maar uiteraard kunt u ook
kiezen voor de kant-en-klare paella van Ben en Alejandra.
Jos staat buiten met de pellet-grill, een mooie multifunctionele barbecue waarop u
kunt grillen maar ook pizza’s op kunt bereiden! Neem eens een kijkje bij Jos en misschien heeft hij al iets lekkers bereid waar u een hapje van mag proeven!
Dan nog een laatste tip, mocht u nog op zoek zijn naar een leuk uitje tijdens de
Paasdagen, neemt u dan hier ( http://www.hollandskroonnieuws.nl/?pagina=Uit ) eens een kijkje voor een leuke uitje op Wieringen en omgeving!
Oh ja, u kunt het bestelformulier hier ( http://www.versevis.nl/bestellen ) vinden!