Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 11-02-2014 om 17:29  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond nieuws uit Den Oever.

Geniet u ook zo van de olympische spelen?? Wat een succes hebben de Nederlanders op de
schaats! 3 x goud, 2 x zilver en 2 x brons en wat een mooi gezicht om 3 nederlandse
vlaggen te zien hangen bij de medaille uitreiking! Laten we hopen dat we die vlag nog een paar keer zien deze spelen!


Misschien zaterdag, tijdens de 1500 meter voor de mannen. Lekker voor de buis met
een drankje en een lekkere makkelijke dag met eten. Wat dacht u van een lekker zelf gebakken portie kibbeling met zelfgemaakte ravigottesaus??

De vis hebben wij al voor u gesneden, u hoeft alleen nog maar een beslag te maken en de vis te bakken. Strooi daarna er wat lekkere kibbelingkruiden over!

Deze week 1 kilo kibbeling (vers) voor € 14.00, met gratis kibbelingkruiden!

U kunt de kibbeling (uiteraard gemaakt van kabeljauw!) hier (
http://www.versevis.nl/bestellen ) bestellen!

Weet u nog hoe u een beslag maakt voor de kibbeling ??

Neem een grote bak en doe daar 500 gram bloem in, roer daar beetje bij beetje 3 eieren en
1 liter melk door zodat je een mooi beslag krijgt. Verwarm de frituurpan op 180 graden en haal de stukjes vis één voor één door het beslag en laat ze rustig in de olie zakken. Bak ze mooi bruin en laat ze daarna uitlekken in een vergiet of op keukenpapier. Strooi er wat
kibbelingkruiden over. Dit beslag is voldoende voor 1 kilo vis ( voor circa 4 personen).

Ingrediënten voor de saus:

6 el mayonaise
2 el zure room (bekertje 125 ml)
2 tl grove mosterd
2 zure augurken
1 sjalot, fijngesnipperd
1/2 bakje platte peterselie (a 20 g)
1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
2 tl gedroogde dragon
1 el kappertjes (potje 100 g)

Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine
blokjes van
ca. 1/2 cm. Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel. Haal de blaadjes
van de
takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de
kappertjes toe.
Breng de saus op smaak met peper en zout.

Eet smakelijk!!
(advertentie)
Actueel...
29-03-2024 Van harte gefeliciteerd
29-03-2024 Foto van het weekend, nu maar eens een schilderij
29-03-2024 Nieuwe spuisluizen bij Den Oever worden zichtbaar
29-03-2024 Opmerkelijk, veel schaatstalenten komen van Wieringen
28-03-2024 Vacature Dunselman vestiging Hippolytushoef
28-03-2024 Groen Links stelt vragen over het brede welvaartskader in Hollands Kroon
28-03-2024 Programma jubileum 100 jaar v.v. Succes
28-03-2024 Een reisgids voor Wieringen
28-03-2024 Berichtje van Dirk uit Den Oever UPDATE
28-03-2024 Kerknieuws
28-03-2024 Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout
28-03-2024 Vier Pasen in de Speeltuin!
28-03-2024 Gezocht iemand die een boek wil redigeren
28-03-2024 Vrolijk Pasen, column
27-03-2024 Het straten toernooi keert terug naar TC Hippo!
27-03-2024 Een bericht van de Stichting Sportcentrum Wieringen
27-03-2024 Wieringen, 100 jaar eiland aan de vaste wal
27-03-2024 Zwembad De Venne
27-03-2024 Meer nieuws vindt u op www.hollandskroonnieuws.nl
27-03-2024 Middag over Tweede Wereldoorlog bij Regionaal Archief
27-03-2024 Succesvolle Kom binnen bij bedrijven dag Agro Care!
27-03-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
27-03-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
26-03-2024 IJsselmeer en Markermeer klaar voor de zomer
26-03-2024 Veldtocht Noord-Holland 1799 opgenomen in Historische roman
26-03-2024 Asieldier van deze week, hondje Zoé
26-03-2024 Lezing 7 april 2024 in Nieuwe Niedorp over beïnvloeding en propaganda
26-03-2024 Astrid Prins de beste bij de seizoenopening van Boel-Skik ‘92
26-03-2024 Pasen in Oosterland
26-03-2024 Nieuw in Hippolytushoef: Studio Kelly Sue Wieringen nu met een creatieve koffiecorner
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido begin jaren zeventig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...