Tonegido Kleine Sluis houdt het verlies tegen US deze keer beperkt
Uitgegeven op 03-02-2014 om 08:58  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Tonegido Kleine Sluis houdt het verlies tegen US deze keer beperkt. Ruststand 17-13, eindstand 39-28

Dat de heren van TKS (redactie; Tonegido Kleine Sluis) deze wedstrijd anders moesten spelen, dan de verloren bekerwedstrijd was wel duidelijk. Tonegido/Kleine Sluis begon de wedstrijd voortvarend, maar moest het begin toch aan US over laten. Echter na tien minuten nam Tonegido/Kleine Sluis de wedstrijd over en boog de achterstand van 6-4 om naar een 8-9 voorsprong. Tot 12-12 ging de strijd gelijk op. Tegen het einde van de eerste helft liet US Tonegido/Kleine Sluis zien, waarom zij in de competitie een ongeslagen status hebben. De spurt op het einde van de eerste helft bracht een 17-13 score op het bord in voordeel van US.

Na rust was het US , die het spel dicteerde. Snel werd de marge verhoogd naar tien doelpunten verschil, 28-18. Tonegido/Kleine Sluis kon in deze fase moeizaam volgen. De ploeg bleef wel vechten voor was ze waard zijn. De inzet en motivatie bij Tonegido/Kleine Sluis was meer dan voldoende, maar US verslaan is momenteel teveel gevraagd. Dat US de wedstrijd won, was dan ook terecht.

Scores TKS: Gijs Bakker. Sietse Bakker 5, Nathan Krom 4, Sebas Jellema 4, Niels Borst 3, Senne Hiemstra 2, Josef Ziacek 1, Stefan Baars 1, Stefan Idema 1