Overhandiging regionale visserijplannen Noorderkwartier
Uitgegeven op 29-03-2004 om 12:32  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - Woensdag 17 maart jl overhandigde Gerard Roosloot, voorzitter van de interProvinciale Organisatie Sportvisserij (POS), de eerste exemplaren van de regionale visserijplannen voor Hollands Noorderkwartier aan dijkgraaf mevrouw Monique de Vries. De visserijplannen zijn opgesteld door de gezamenlijke hengelsportverenigingen en beroepsvissers binnen Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Knelpunten

In de regioplannen geven de visrechthebbenden aan hoe het met het water in Hollands Noorderkwartier gesteld is, wat ze ermee willen, waar knelpunten liggen en hoe die opgelost kunnen worden. De wensen liggen zowel op het ecologische vlak - mogelijkheden voor vismigratie, ontwikkeling van paai- en foerageergebied, overwinteringsplaatsen - als op het recreatieve - bevisbaarheid en bereikbaarheid.

Werkplannen
De regionale visserijplannen zijn echte werkplannen. Aan de hand van de visserijplannen zullen vertegenwoordigers uit de visserijsector en het Hoogheemraadschap in gezamenlijk overleg gaan werken aan mooier en beter (vis)water.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
The Telstars - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...