Jeugdsportproject, doe mee!
Uitgegeven op 13-02-2013 om 16:28  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je nu in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen.

Foto Sport Nu Westerland
Foto Sport Nu Westerland

Van 25 februari tot en met 10 maart is het mogelijk in te schrijven voor het derde JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van JSP 3, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de weken voor de meivakantie (25 maart t/m 21 april).
Dit schooljaar zal hierna nog één JSP periode georganiseerd worden , waarvoor kan worden ingeschreven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website, waar je kunt komen via: www.sportserviceschagen.nl/jsp en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.

Voor JSP 3 hebben kinderen van 25 februari t/m 10 maart de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van mountainbiken, karate of trampoline springen? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.jsp-sportservice.nl! JSP, Sport jij ook mee?

Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 - 214 774.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje tijdens inhuldiging 1980 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...