Is het slib- of sliptongUitgegeven op 07-02-2013 om 10:58 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Zijn het nu slib- of sliptongetjes? Wie het weet mag het zeggen op Facebook Wieringernieuws
Volgende week gaan we weer met Magda (en Wijb) aan de gang. Het is de hoogste tijd voor een nieuwe aflevering van 'Koken met Magda'. Even een tussendoortje van redactielid Henk-Jan, gebakken tongetjes.
1 Krijg een zak vis (schoongemaakt). 2 Bak de vis in (vloeibare)boter met olijfolie. 3 Beetje peper en zout erop. 4 Neem mee naar je werk en eet ze op. Eet smakelijk.
Met dank aan De Groot Recreatie. Omdat de fotograaf ziek was heeft Henk-Jan de foto's voor het nieuwe seizoen gemaakt. In ruil voor deze heerlijke visjes!
Wilt u ook lekkere slibtong? Bert Mulder van de Wieringer Vishandel bezorgt deze bij u thuis. Zeven stuks schoongemaakte slibtong voor slechts € 9,- Wel even bellen, 06- 55 327 301.