Formule 1 live bij Hippo Kart & Party Centre
Uitgegeven op 13-03-2004 om 16:39  |  link  |  bewaar  |  print

Formule 1 spektakel nu live bij Hippo KartHIPPOLYTUSHOEF - Goed nieuws voor de liefhebbers van Formule 1 races. Het Hippo Kart & Party Centre in Hippolytushoef laat alle Grand Prix races van dit seizoen live op grootscherm zien. Daarnaast is er nu de Hippo Kart Formule 1 Competitie waarbij u kans maakt op speciale Hippo Kart Prijzen. Als deelnemer van deze competitie doet u iedere race een voorspelling voor de einduitslag. Wie de uitslag het beste heeft benaderd ontvangt een speciale Hippo Kart prijs. Als u iedere race meedoet maakt u ook kans op de hoofdprijs aan het einde van het F1-seizoen. Haal het deelnameformulier bij de receptie van het kartcomplex en ding mee naar de prijzen. Deelname is voor iedereen mogelijk en is volledig GRATIS!

De eerste wedstrijd van dit seizoen, in Melbourne AustraliŽ, deed niet mee voor Hippo Kart Formule 1 Competitie. De competitie gaat dus van start bij de eerste volgende GP op 21 maart bij de GP van Sepang in MaleisiŽ.

Voor velen is het jammer dat Jos Verstappen dit jaar niet meer meedoet. Het lijkt erop dat hij zijn bolide definitief in de grindbak heeft geparkeerd. Het wachten is op nieuw talent zoals Tom Coronel of Danny Bleek om de Nederlandse eer te verdedigen op de circuits.

De GP van MaleisiŽ
Zestig kilometer ten zuiden van Kuala Lumpur, ligt een gloednieuw, fraai, 120 miljoen dollar kostend circuit dat MaleisiŽ op de wereldkaart moet gaan zetten voor de honderden miljoenen Formule 1 fans. Sepang is niet alleen een moderne Formule 1 baan maar bevat ook fraaie architectuur, met een schitterende hoofdtribune in de vorm van een vloot zeilschepen bijvoorbeeld.

Toch miste het circuit in het eerste jaar vooral sfeer. De rijders waren in hun eerste optreden wel positief over de baan, maar het is toch niet uitgeroepen tot het 'beste ter wereld', zoals sommigen het vooraf hadden beschreven. Veel 2e en 3e versnellingsbochten, een paar lange bochten en twee rechte stukken waar absolute topsnelheden bereikt worden zorgen ervoor dat er veel van de rijders wordt gevergd. Vooral ook omdat het er bloedheet kan zijn. Michael Schumacher liet zien dat het inderdaad een 'rijderscircuit' is door veel sneller te zijn dan de andere coureurs. De breedte van de baan moest er bovendien voor zorgen dat er meer ingehaald zou worden, maar dezelfde Schumacher liet zien dat het ook mogelijk is om iemand (Hakkinen) een hele race achter je te houden, ondanks het feit dat deze sneller is.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Onmiskenbaar Max Teeuwisse - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...