Grote drukte bijeenkomst Wieringerrandmeer
Uitgegeven op 01-03-2004 om 22:10  |  link  |  bewaar  |  print

Veel belanstelling bij bijeenkomst Wieringerrandmeer
HIPPOLYTUSHOEF - De vijf deelnemers van de ontwikkelingscompetitie is gevraagd een poster aan te leveren, die hun ontwikkelingsvoorstel verbeeldt. Deze posters werden heden avond tentoongesteld in een overvolle Concordia. De opkomst was overweldigend; folders en stoelen te kort.
Burgervader Baas opende de tentoonstelling met een korte toelichting op de keuze van de jury. Tevens vertelde hij over het tijdspad wat de betrokkenen en gedeputeerden nog moeten bewandelen.

Tijdens de vragenronde werd duidelijk dat nog veel Wieringers in angst verkeren omtrent het Wieringerrandmeer. "Het is geen democratie, maar een dictatuur", werd er uit de zaal geroepen. Vragen over de financiŽn en andere details van het project, zoals vaardiepten en dergelijke, konden nog niet worden beantwoord. "Wij gaan in samenwerking met Lago Wirense de plannen verder, met meer details, uitwerken", aldus Baas.

De tentoonstelling gaat na de opening naar het gemeentehuis van Wieringen. Halverwege de onderhandelingsperiode wordt de tentoonstelling verhuisd naar het gemeentehuis van Wieringermeer.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Wiggers - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...