Organisatie tevreden over eerste Wieringernieuws Open Darts
Uitgegeven op 01-03-2004 om 09:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaterdagavond was in de Aurorabar in Hippolytushoef het allereerste Wieringernieuws Open Darts. Het toernooi werd georganiseerd door de Stichting Wieringernieuws, de prijzen werden beschikbaar gesteld door de Aurorabar. Tegen 2 uur in de ochtend werd de finale beslist in het voordeel van Patrick Hollander en Richard Scheltus. In een eenzijdige finale werden Gerard Beer en Peter den Broeder met 3-0 afgedroogd.

De wedstrijd om de 3e plaats, tussen de koppels Fedor Keyzer / Bela Reis en Koen Olijnsma / Wim Visser, werd gewonnen door het laatst genoemde koppel. De organisatie is tevreden over het verloop van het toernooi. Het sterke deelnemersveld, met spelers als Kelvin Iz en Jeroen Hoep, zorgde voor een spannende avond. Enige smet op de avond was de diskwalificatie van een koppel dat wangedrag vertoonde.

Ton van der Ham gooide de enige 180-er in een wedstrijd. Henny van Hest gooide eveneens een 180-er maar weliswaar niet tijdens een wedstrijd. Roel Kostwinder tekende met 110 voor de hoogste uitworp. Het belooft veel goeds voor volgend jaar als het koppel Patrick Hollander en Richard Scheltus de Wieringernieuws wisselbeker kan verdedigen. De organisatie bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd en hoopt volgend jaar het toernooi nog groter op te zetten.

Voor een impressie van deze avond kunt u hier klikken.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Soemba - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...