Drie verdachten inbraak aangehouden
Uitgegeven op 28-09-2012 om 16:08  |  link  |  bewaar  |  print

KOLHORN - Op woensdagavond hield de politie drie mannen aan op verdenking van inbraak. Het ging om drie Alkmaarders van 28, 31 en 34 jaar oud.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie melding, dat er mogelijk zou worden ingebroken in een woning aan de Westfriesedijk in Kolhorn. In het dorp trof de politie op straat een van de verdachten aan. Hij verklaarde dat hij was afgezet door de bestuurder van een personenauto, die ook in het dorp reed. Bij de woning waar zou worden ingebroken zag de politie dat er binnen met een zaklantaarn werd geschenen. In de woning werd een inbreker ( 31-jarige man) aangetroffen. Hij werd aangehouden. Ook de andere verdachten konden worden aangehouden.
Alle drie de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld en worden vrijdag voorgeleid.

Uit onderzoek bleek dat de daders de woning binnen waren gekomen door de voordeur te forceren. Het hele pand werd overhoop gehaald en diverse goederen stonden klaar om meegenomen te worden. In de auto van een van de verdachten werden (vermoedelijk) gestolen voorwerpen aangetroffen.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Maxico - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...