Drie verwaarloosde honden gevonden in Hippolytushoef
Uitgegeven op 28-09-2012 om 16:03  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De politie heeft op donderdag drie honden weggehaald uit een woning in Hippolytushoef. De honden waren ernstig ondervoed en verkeerden lichamelijk in slechte conditie. Dat meldt de politie op haar website.

Eerder deze maand kreeg de politie al een tip dat er in de woning een grote hoeveelheid katten en drie honden zouden verblijven. De beesten zouden in slechte staat verkeren.
Bij onderzoek in de woning trof de politie vijf katten en twee kittens die er goed uitzagen. Er werd echter ook een hond aangetroffen die zo mager was dat de ribben te zien waren. Ook had het beest kale plekken.
De eigenaar van de hond werd aangeschreven dat zij voor 27 september met het dier naar een dierenarts moest gaan.

Bij een hercontrole op donderdag trof de politie niet een, maar drie honden aan, die zonder eten of drinken in de bijkeuken opgesloten zaten. De beesten waren broodmager en nagenoeg kaal. Van een dierenarts, die ter plaatse de beesten onderzocht, moesten de honden direct worden weggehaald. Zij zijn inmiddels ondergebracht op een adres waar zij de juiste verzorging krijgen. Dit gebeurt op kosten van de eigenares, die bovendien een bekeuring kreeg.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...