Kwaliteitswaaier Openbare Ruimte gratis verkrijgbaar
Uitgegeven op 28-09-2012 om 06:19  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon stelde onlangs de Kwaliteitswaaier Openbare Ruimte vast. In de kwaliteitswaaier staat wat de kwaliteit in de openbare ruimte is op dit moment of hoe deze er mogelijk in de toekomst uitziet.

De gemeente wil in 2013 ieder gebied (bijv. woonkernen, centra of bedrijventerreinen) en ieder onderdeel (bijv. verharding, groen) een bepaalde kwaliteit toekennen. Dit wordt vastgelegd in het Kwaliteitsplan Openbare Ruimte. In april leverden ongeveer 600 inwoners via een online onderzoek al nuttige input voor het plan. De gemeente vraagt inwoners en andere belanghebbenden in 2013 samen met de gemeente verder na te denken over de gewenste kwaliteit. De kwaliteitswaaier is nu gratis te downloaden van de gemeentelijke website en gratis af te halen bij de diverse servicepunten.

Kwaliteitsniveaus
De kwaliteitswaaier brengt verschillende niveaus van kwaliteit voor de openbare ruimte in beeld. Denk aan zwerfvuil, onderhoud van wegen en groen in de gemeente. De kwaliteitswaaier biedt een leidraad bij keuzes over de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte. Hij is onderverdeeld in 20 verschillende onderwerpen die betrekking hebben op de beleving, het gebruik en het onderhoud van de openbare ruimte. Voor ieder onderdeel zijn drie verschillende kwaliteitsniveaus opgesteld:
Kwaliteit A: hoog
Kwaliteit B: standaard
Kwaliteit C: laag
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Henk op ten Berg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...