Commandeur Bouwontwikkeling maakt nieuwe start met eigen huisstijl
Uitgegeven op 27-09-2012 om 21:27  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Commandeur Bouwontwikkeling maakt deze zomer een nieuwe start met de introductie van een nieuwe huisstijl en eigen website. André Commandeur: “Vorig jaar zomer trok Pim de Herder zich terug uit het gelijknamige architecten- en ingenieursbureau en nam ik het volledig over”.Sinds 2004 was André vennoot en dit jaar is hij 25 jaar werkzaam bij dit bureau. Onlangs koos André Commandeurvoor een nieuwe start door de introductie van de nieuwe naam en huisstijl:Commandeur Bouwontwikkeling. Het bureau biedt particulieren en bedrijven een totaalpakket van diensten aan bij nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie.
“Vanaf het allereerste idee tot de realisatie van de bouw zijn we opdrachtgevers van dienst. Zij doen een beroep op onze expertise op het gebied van ontwerp, tekenwerk, berekeningen, vergunningaanvraag, technische beschrijvingen, bouwkostenramingen en diverse onderzoeken”, aldus André Commandeur. “Het nieuwe bureau is feitelijk de voortzetting van het in 1976 opgerichte architecten- en ingenieursbureau van Pim de Herder. Tot vorig jaar juli waren er twee vestigingen, de vestiging in Wieringerwerf en de vestiging bij Pim de Herder thuis.” In de loop der jaren is door Pim de Herder en André Commandeur een betrouwbare naam opgebouwd. Met regionaal bekende aannemings- en bouwbedrijven is samengewerkt. Voor particulieren en bedrijven in het MKB zijn uiteenlopende projecten uitgevoerd.Die trend wordt nu doorgezet door Commandeur Bouwontwikkeling.
Uiteenlopende projecten
Voor de bouw en verbouw van Jan Rozing Mannenmode in Schagen zijn het ontwerp, de vergunningaanvraag en alle bouw- en constructietekeningen en berekeningen verzorgd. De winkel is uitgebreid en volledig gerestyled en daarbij zijn vier nieuwe appartementen gerealiseerd. Verder heeft André Commandeur de wijzigingen in de bestemmingsplannen begeleid. ArjoRozing: “We doen al meer dan dertig jaar zaken. Pim de Herder is een goede kennis van mijn ouders. Alle verbouwingen en uitbreidingen zijn in de loop der jaren door dit bureau gedaan. We zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het werk”. Bij dit bouwproject is samengewerkt met De Leeuw Bouw uit Schagen.
Voor recreatiepark Wiringherlant in Hyppolythushoef verzorgde Commandeur de bouw- en constructietekeningen, berekeningen, vergunningaanvraag,bestek, verkooptekeningen en 3D artistsimpressions. Iwan Dekker, eigenaar en ontwikkelaar van het park, is erg tevreden over de begeleiding bij het project dat in eerste instantie 17 recreatiewoningen, een receptie en horecafaciliteiten, omvatte. Iwan Dekker: “We gaan binnenkort uitbreiden met zeven nieuwe woningen, ook die worden door Commandeur getekend”.
In de afgelopen jaren zijn in samenwerking met Bouwbedrijf Theo Kruijer BV uit Noord-Scharwoude door heel Noord-Holland diverse nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Ook hier was André Commandeur verantwoordelijk voor het ontwerp, vergunningaanvragen, constructie- EPC-, ventilatie- en daglichtberekeningen, constructie- en detailtekeningen en meerdere onderzoeken.Ook Stoop Groenvoorziening in Waarland kent André Commandeur goed en weet dat prima werk wordt geleverd. Voor Stoop was het architecten- en ingenieursbureau de Herder betrokken bij nieuwbouw en meerdere uitbreidingen van kantoren, loodsen en garages. “We hebben een vaste relatie en dat bevalt ons prima”
Met kleine werken, zoals een uitbreiding of verbouwing van een woning, bedrijfs-of kantoorruimten of het plaatsen van een dakkapel, al dan niet vergunningsvrij, heeft Commandeur veel ervaring waarbij advies, ontwerp, teken-en rekenwerk in detail worden verzorgd.
Commandeur Bouwontwikkeling is gevestigd aan deDorsmolen 15D. 1771 PA WIERINGERWERF (0227) 600660, www.commandeurbouwontwikkeling.nl
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouw Schutsluizen 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...