Uitstel besluit centrale huisvesting Hollands Kroon
Uitgegeven op 27-09-2012 om 21:22  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten drie jaar langer gebruik te maken van de tijdelijk huisvesting aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna. Binnen twee jaar zijn er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Het besluit over de huisvesting van de ambtelijke organisatie van Hollands Kroon wordt aan de raad voorgelegd.


Voorlopig zit de raad hier, foto Henk-Jan Wittink

Gemeentekantoor Burgemeester Mijnlieffstraat

In 2009 heeft de voormalige gemeente Anna Paulowna haar intrek genomen in de Multifunctionele Accommodatie De Ontmoeting. Het voormalige gemeentehuis aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna kwam hierdoor vrij voor ontwikkeling. Nadat het plan voor centrale tijdelijke huisvesting van gemeente Hollands Kroon aan de zuidzijde van de MFA De Ontmoeting niet doorging, heeft de gemeente na een verbouwing op 1 januari 2012 haar intrek genomen in het voormalige gemeentehuis. In eerste instantie voor de periode van 2012 tot eind 2017. Het college heeft besloten de periode te verlengen tot eind 2020. Door het besluit over de huisvesting van de ambtelijke organisatie van Hollands Kroon voor te leggen aan de raad is de aanpassing van het tijdpad noodzakelijk.

Ontwikkeling centrum Anna Paulowna
De voormalige gemeente Anna Paulowna heeft eind 2011 de intentieovereenkomst ondertekend voor ĎUitbreiding Winkelcentrum Molensluisí in Anna Paulowna. Doel van de intentieovereenkomst was om de haalbaarheid van het plan te onderzoeken. Op het moment van de ondertekening was het reŽel te verwachten dat het voormalige gemeentehuis binnen redelijke termijn leeg opgeleverd zou worden. Het tot eind 2020 in gebruik houden van het gemeentekantoor aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 1 heeft tot gevolg dat de uitwerking van de intentieovereenkomst wordt stopgezet. De medeondertekenaars van de intentieovereenkomst, Bouwfonds Ontwikkeling, Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Anna Paulowna, MKB Vastgoed Plan BV en andere belanghebbenden, zijn door de gemeente geÔnformeerd.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Scheermes en de Nachtuil - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...