Richard Wigbout met Zichtwerk in zee
Uitgegeven op 27-09-2012 om 16:00  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Met als thuisbasis Den Helder heeft Zichtwerk als reclamebedrijf al meer dan 10 jaar ervaring in het reclame maken en het groot formaat printen. Sinds anderhalf jaar wordt het team versterkt door Richard Wigbout. Als voormalig eigenaar van Wigbout Reclame is hij zeker geen onbekende binnen de gemeente.

Na het verkennen van de Helderse markt en het werken met een nieuw team, is nu de tijd aangebroken die markt uit te breiden. Met de vele producten die Zichtwerk levert is het voor verkoper en adviseur Wigbout mogelijk een goed advies te geven. De producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en scherp van prijs; in deze tijd belangrijke pijlers om op te bouwen als klant. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft hij altijd een passend antwoord op uw reclamevraag.


Richard Wigbout.
Samen met eigenaar Frans Slot verzorgt Richard Wigbout de dagelijkse dingen die nodig zijn om u als klant te bedienen. Wigbout verzorgt ook de fotografie voor de klanten als er behoefte is aan een creatief plaatje ter ondersteuning van het product.

Het team van Zichtwerk bestaat uit 9 personen met elk hun specialisatie. Inmiddels werken er drie Wieringers binnen het bedrijf. Dat geeft het gemak om bijvoorbeeld auto's te halen en brengen binnen Hollands Kroon voor een strak verzorgde autoreclame! Ook voor drukwerk, gevelreclame, reclameborden, huisstijl ontwerp en groot formaat printwerk belt u Richard Wigbout van Zichtwerk.

Telefoonnummer 0223-668838. www.zichtwerk.com
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie: