Senioren Hollands Kroon zoekt nieuw elan
Uitgegeven op 24-09-2012 om 20:01  |  link  |  bewaar  |  print

Oproep Senioren Hollands Kroon

Na de eclatante verkiezingsoverwinning van Senioren Hollands Kroon in 2011 zijn wij op zoek naar nieuw elan om onze partij voor de volgende verkiezingen in 2014 nog groter te kunnen maken, om nog meer zetels te behalen en daardoor mee te kunnen doen in het college om nieuw beleid te maken in de Gemeente Hollands Kroon en ook naar de toekomst toe senioren/ouderen nog beter te kunnen ondersteunen in werk en voorzieningen! Om dit voor elkaar te krijgen roepen wij alle 45- plussers m/v die inwoners zijn van deze mooie nieuwe gemeente Hollands Kroon op, om met ons mee te denken en richting te geven aan nieuw beleid en dit blijvend te realiseren via de nieuw te vormen gemeenteraad na 2014.

Deze oproep is gericht aan kandidaten die op grond van kennis, ervaring, maatschappelijke positie en betrokkenheid een krachtige impuls willen geven aan de inbreng en invloed van ouderen in Hollands Kroon. Meldt u aan als lid, kandidaat gemeenteraadslid 2014 of actief medewerker bij Senioren Hollands Kroon.

Voor meer informatie:
Wim Hermans, Anna Paulowna; tel: 0223-534380, mob: 06-51261364 of e-mail: info@seniorenhollandskroon.nl; of onze website www.seniorenhollandskroon.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Firma Klein Wieringen jaren 50 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...