Clubkampioenschappen TC Hippo zitten er op
Uitgegeven op 24-09-2012 om 19:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De clubkampioenschappen van Tennisclub Hippo zitten er weer op. Afgelopen vrijdag 21 en zaterdag 22 september zijn na 2 weken van tenniswedstrijden, de finale partijen gespeeld. Er waren af en toe wat tegenslagen met het weer en er moesten wedstrijden verzet worden in verband met regenbuien, waardoor de banen zo nat waren dat er helaas niet op gespeeld kon worden.


De jeugd van TC Hippo

Het waren 2 gezellige tennisweken met als thema Wieringen. De kantine was leuk versierd met Wieringer vlaggen en visnetten. De jeugdtennissers stonden met hun partijen naast de senioren, stoer hun partijtjes te tennissen. Dit leverde soms ludieke acties op waarbij de senioren bij “bal over” van de jeugd wat vaker een balletje terug moesten spelen. Ook het totaal beeld ; jeugd – senioren naast elkaar, was wederom een succes. Deze combinatie zorgde ook voor een gezellig publiek waarbij ook diverse opa’s en oma’s vertegenwoordigd waren.

De senioren

Kortom : volop sportieve gezelligheid op het tennispark van Hippolytushoef.
TC Hippo bedankt iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze clubkampioenschappen weer tot een succes te maken.

Uitslagen: Klik hier
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Eén van de drie complexen van 5 uitwateringssluizen te Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...