Tonegido Dames overtuigend langs Meteoor
Uitgegeven op 23-09-2012 om 17:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De dames van Tonegido versloegen in de thuiswedstrijd Meteoor uit Opmeer/Hoogwoud overtuigend met 16-5. Daar zag het in het begin echter niet naar uit.

In deze thuis wedstrijd begonnen te Tonegido dames te slap aan de wedstrijd, waar Meteoor in het begin goed gebruik van konden maken en een 2-0 voorsprong namen. De Tonegido dames hervonden echter snel de concentratie verdedigend en aanvallend, en na een gemiste strafworp brachten de achterstand gelijk naar 2-2. Mede gesteund door een goed werkende verdediging met en goed spelende keepster daarachter kwam Meteoor niet meer aan doelpunten toe. Mede door de goede verdediging kon Tonegido naar hartenlust aanvallen met gevarieerde aanvallen in een wisselend tempo en wisten nog 7 keer te doelpunten. Meteoor kon hier nog doelpunt tegenover zetten vlak voor de rust die kwam met een 9-3 voorsprong voor Tonegido
Na de rust het zelfde spelbeeld Tonegido was de eerste die scoorde en bij 12-3 wist Meteoor tegen te scoren 12-4. Het scoren vermogend van de Tonegido dames werd echter wat minder doordat de conditie wat minder werd door de te korte voorbereiding. Echter Tonegido kwam niet meer in gevaar en scoorde nog 4 keer en daar kon Meteoor nog doelpunt tegenover zetten.
Einduitslag 16-5 voor Tonegido.
Door deze uitslag heeft Tonegido 4 punten uit 3 wedstrijden met doelsaldo van 46 voor en 27 tegen.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...