Samen opvoeden in Hollands Kroon
Uitgegeven op 24-09-2012 om 15:24  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Van 1 tot en met 7 oktober wordt de landelijke Week van de Opvoeding gehouden. Vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hollands Kroon worden in deze week diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen, ouders en opvoeders. Maar ook scholen, kinderopvang en peuterspeelzalen zijn er nauw bij betrokken. Dit alles met als centraal thema: Samen opvoeden in Hollands Kroon.Activiteiten die onder andere georganiseerd worden zijn:
• Een workshop ‘oppassen’, voor jongeren tussen 11 en 16 jaar oud op maandag 1 oktober.
• Informatie en tips over ‘Positief leren luisteren’ op dinsdag- en vrijdagmorgen voor (groot)ouders en geďnteresseerden, in het CJG Anna Paulowna en Wieringerwerf.
• Vrijdagmiddag staat de Opvoedbus voor opvoeders en kinderen bij het Multifunctionele Accommodatiecentrum/Kappio in Anna Paulowna, met in de bus o.a. spel en interview.

Alle activiteiten zijn gratis en deelnemers ontvangen het opvoedweekgeschenk, het boekje ‘Luister ’s naar me’, van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont, gratis. Kijk voor het totale programma op www.cjghollandskroon.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Betonnen schermen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...