De lekkerste kerstpakketten nu ook via internet te bestellen!
Uitgegeven op 21-09-2012 om 13:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - (Advertorial) Nu het weer is omgeslagen en de dagen weer korter worden moeten we alweer gaan nadenken over de kerstpakketten. Om het voor u wat gemakkelijker te maken heeft Bocado nu een webwinkel waar u uw kerstpakketten kunt bestellen.


www.bocado.biedmeer.nl
Hier staat een klein assortiment kerstpakketten op die u kunt bestellen, maar mocht u iets anders willen is dat natuurlijk geen probleem.U kunt dan het contact formulier invullen met uw wensen en wij maken voor u wat voorbeeldpakketten die u kunt komen bekijken in de winkel of we sturen u de foto’s per mail.
Van uw personeel verwacht u het hele jaar de hoogste kwaliteit en dat kunt u ook van de bocado kerstpakketten verwachten. Ze worden met zorg samengesteld met producten van hoogwaardige kwaliteit.Heeft u speciale wensen, neemt u dan tijdig contact met ons op, zodat wij voor u op zoek kunnen om het pakket geheel naar uw zin en smaak samen te stellen.
U kunt natuurlijk ook altijd even langs komen in de winkel om uw wensen door te spreken.
Wilt u buiten onze reguliere openingstijden langs komen om eens even rustig rond te kijken, dan kunt u daar een afspraak voor maken via 0638768882 of even langskomen in de winkel.
Voor de lekkerste kerstpakketten bent u bij Bocado aan het juiste adres!
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan de Vries de autocrosser - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...