Hallo wereld in de Kinderboekenweek
Uitgegeven op 19-09-2012 om 19:26  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Hallo wereld! is het thema van de Kinderboekenweek 2012. De 58e Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 oktober en gaat over reizen en verschillende culturen. Het thema nodigt uit tot leuke activiteiten.In alle vestigingen van KopGroep Bibliotheken kunnen kinderen op woensdagmiddag 10 oktober een ‘wereldkijkdoos’ maken. De aanvang is om 14.00 uur. Zelf een schoenendoos meenemen is handig. Geen schoenendoos bij de hand? Er zijn genoeg andere dingen te doen, zoals maskers maken of op pad gaan met de reislustige familie Stokstaart. De doemiddagen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. In de bibliotheek van ’t Zand wordt vrijdag 5 oktober om 15.00 uur geknutseld.

Krassen, krassen, krassen!
Tijdens de Kinderboekenweek krijgen jeugdleden bij ieder bibliotheekbezoek een kraslot cadeau. Hiermee maken ze kans op een origineel Boekenweekprijsje. Voor de actie geldt: OP=OP!

Geen lid?
Kinderen die nog geen lid zijn van de bieb kunnen zich tijdens de Kinderboekenweek gratis inschrijven. Normaal kost een inschrijving € 2,50 administratiekosten.

Zie voor meer informatie en adresgegevens www.kopgroepbibliotheken.nl.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Den Oever in kleur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...