Jubileumconcerten KMV Harmonie
Uitgegeven op 19-09-2012 om 18:01  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Koninklijke muziekvereniging Harmonie geeft op zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 oktober haar jubileumconcert in Het Vikingschip in Den Oever.

Op zaterdagavond start het concert om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.15 uur open.
Op zondagmiddag start het concert om 15.00 uur. De zaal is dan om 14.15 uur open.
De kaarten kosten 10,-- per persoon en 5,-- euro voor kinderen tot en met 16 jaar.

Rabobank Wiringherlant
De Rabobank Wiringherlant heeft voor deze concerten 100 kaarten beschikbaar gesteld die op vertoon van de Rabo bankpas geen 10,-- maar 5,-- kosten. Vanaf woensdag 26 september kunnen deze kaarten gekocht worden bij Siem en Hanna Braad van Wonen en Slapen, Parklaan 1 in Hippolytushoef. Wees er snel bij, want op is op. Op vertoon van de Rabo bankpas kunnen maximaal 2 kaarten aangeschaft worden.

ANBO aanbieding
ANBO leden kunnen op vertoon van hun ANBO lidmaatschapskaart de kaarten kopen voor 7,50 per persoon. Dit kan aan de kassa voorafgaande aan het concert. Tevens is er de mogelijkheid om op dinsdagochtend 25 september van 11.00 uur tot 12.00 uur een toegangskaart te kopen in het verzorgingstehuis Het Noorderlicht.
Donateurs van de Harmonie krijgen thuis een uitnodiging om het concert bij te wonen. Op vertoon van deze uitnodiging aan de kassa kost een kaartje 7,50 per persoon.

Gratis vervoer
Op zondagmiddag rijdt er een gratis bus naar Het Vikingschip in Den Oever. Deze bus wordt gratis ter beschikking gesteld door Hippo Reizen. Iedereen kan gebruik maken van deze gratis bus regeling. De laatste jaren geeft de Harmonie haar concerten op de zondagmiddag. Dit is met name voor de oudere donateurs die de vereniging rijk is. Deze gratis bus is met name ook voor deze groep bedoeld.
De bus vertrekt van het dorpshuis Westerland en rijdt via Hippolytushoef en Oosterland naar Den Oever. De vertrektijden zullen een week voor het concert worden gepubliceerd.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...