Gespreksavonden voor familieleden van mensen met psychische problemen
Uitgegeven op 17-09-2012 om 16:12  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Familieleden van psychiatrische patiŽnten kunnen lang niet bij iedereen terecht met hun verhalen en problemen. Vaak begrijpen vrienden en kennissen niet wat zij meemaken met hun zieke familielid. Dat kan een zware belasting zijn.

Op 2 oktober 2012 vindt er daarom weer een bijeenkomst van de familiegroepavonden plaats, bedoeld voor familieleden en volwassen kinderen van iemand met psychiatrische klachten. De gespreksavond vindt plaats in Alkmaar, aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang is gratis.

Het zijn avonden voor en door familie: ouders van, partners van en zussen of broers van. Daarnaast is er ook een speciale groep van volwassen kinderen van een ouder met psychiatrische problematiek. Ervaringen worden uitgewisseld, men kan elkaar tips en ondersteuning geven en op de achtergrond is er een medewerker van GGZ NHN aanwezig. Het is gebleken dat familieleden de avonden als zeer steunend en prettig ervaren. De bijeenkomsten zijn avonden georganiseerd door GGZ Noord-Holland-Noord in samenwerking met Labyrint-In-Perspectief en Ypsilon, twee familieledenorganisaties.

Aanmelding en informatie

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met: mw. M. Vellekoop, GGZ NHN, via 06-20338138 of m.vellekoop@ggz-nhn.nl of met mw. G. Biewenga, Labyrint-In-perspectief via 0224-297982.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Werkzaamheden Klein aan Koningstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...