Het Opvoedspreekuur van het Centrum Jeugd en Gezin
Uitgegeven op 17-09-2012 om 16:10  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - ”Mijn dochter Anouk van13 jaar verandert zo de laatste tijd. Ik ken haar gewoon niet meer terug. Iedere dag hebben we wel ergens ruzie over: of het nu gaat over haar kamer opruimen, de vrienden met wie ze omgaat of over huiswerk dat ze heeft. Ik weet het soms echt niet meer. Hoe kan ik hier mee omgaan?”

Positief Opvoeden voor ouders met pubers
De aanpak Positief Opvoeden volgens de methode Triple P kan helpen om op een positieve manier om te gaan met je veranderende puber. Positief Opvoeden is een manier van opvoeden gericht op het stimuleren van de ontwikkeling en sociale vaardigheden van pubers. Naast materialen over puberteit en opvoeden is informatie beschikbaar over de volgende onderwerpen: vrienden, relaties, onbeleefdheid, omgaan met angst, gebrek aan respect, gebruik van genotmiddelen en hoe je als ouder/verzorger conflicten kunt oplossen. De aanpak geeft een ondersteuning in een soms roerige periode.
Meer informatie over omgaan met conflicten met de puber kunt u vinden op de site www.positiefopvoeden.nl. Persoonlijk advies bij het Opvoedspreekuur van het Centrum Jeugd en Gezin is vrijblijvend en kosteloos. Een afspraak maken kan via het Centrum Jeugd en Gezin in de regio Kop van Noord Holland www.cjgnhn.nl of via GGD Hollands Noorden tel. 088-0100555.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...