Basisopleiding Raja Yoga
Uitgegeven op 17-09-2012 om 16:04  |  link  |  bewaar  |  print

LUTJEWINKEL - Informatie bijeenkomsten basisopleiding Raja Yoga in Het Centrum, Lutjewinkel.

Raja betekent koninklijk en yoga verbinding. In het nu alles harmonisch verbinden. Raja yoga is de hoogste vorm van yoga. Deze yoga is niet zo maar voor de afleiding of ontspanning. Intense aandacht en inspanning geeft ontspanning, een gevoel van Vrede. Herkennen en erkennen van het waarachtige Zelf, niet te verwarren met je gedragspatronen.
Fascinerend gevoel ervaren door in het nu te leven, je los maken van misvattingen die je zelf verzonnen hebt. De waarheid openbaart zich in stilte en harmonie. Raja yoga is geheel gebaseerd op de vedische geschriften zoals de Yoga Sutras. Deze geschriften zijn de oudste schiften die er op aarde zijn. Zij geven op een geniale wijze de zuivere kern informatie over hoe alles in de kosmos werkt. Vanuit deze informatie hebben alle wijzen en filosofen hun eigen uitkristallisatie tot stand gebracht. En hieruit zijn alle stromingen ontstaan. Raja yoga geeft u de kans om deze informatie ongecompliceerd tot u te nemen. Meesterschap herken je door een heldere en simpele uitleg.
De informatie avonden worden gegeven op vrijdag 21-9-2012 en maandag 24-9-2012, locatie Het Centrum, Weereweg 28a Lutjewinkel. Aanvang 19.30 uur, entree vrij. Voor meer informatie www.vedisch.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cyril de Maesschalck - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...