Overval op juwelier
Uitgegeven op 16-09-2012 om 19:01  |  link  |  bewaar  |  print

NIEUWE NIEDORP - De politie onderzoekt een overval op een juwelier aan het Hoefje in Nieuwe Niedorp.

Zaterdagmiddag rond 14.40 uur kwam een man de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en nam een onbekend geldbedrag en sieraden mee. Op het moment van de overval waren er twee klanten in de winkel. Niemand raakte gewond.
De overvaller ging er te voet vandoor in de richting van het winkelcentrum. De politie heeft direct een zoekactie gestart. Daarbij werd ook een speurhond en een helikopter ingezet. Het signalement van de dader is ook via Burgernet verspreid. Helaas werd de man niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht
Het gaat om een blanke man van 25 tot 30 tot jaar en circa 1,75 – 1.80 m. lang. Hij droeg een grijze broek, een paars vest met capuchon, witte sportschoenen met een grijze streep en had een blauwe schoudertas bij zich. De politie heeft sporenonderzoek verricht en al diverse getuigen gesproken. Heeft u iets gezien of gehoord over deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie Noord-Holland Noord via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bron: Politieberichten
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Jas - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...