Instrumentale lessen en blokfluitlessen bij Harmonie
Uitgegeven op 15-09-2012 om 14:36  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Koninklijke Muziekvereniging Harmonie start weer met de cursus Voorbereidend Instrumentaal Onderwijs (V.I.O.) Deze muzieklessen zijn vooral bedoeld voor leerlingen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen.

In deze lessenserie maak je kennis met verschillende muziekinstrumenten en in het bijzonder de instrumenten die je tegenkomt in een fanfare- of harmonieorkest.
Er wordt geoefend op een blaasinstrument de blokfluit en op verschillende slaginstrumenten. Je maakt kennis met het notenschrift en leert van alles over verschillende ritmes, maatsoorten en melodieŽn. De lessen worden gegeven door muziekdocente Karin Smits van de Harmonie van 16.00 Ė 17.00 uur op de maandag- 'De Grebbe', te Hippolytushoef.
Er wordt wekelijks les gegeven tot eind januari 2013. Wanneer de cursus met goed gevolg is afgesloten, zal een certificaat worden uitgereikt. De kosten voor de lessen, lesmateriaal en blokfluit bedragen Ä 100,-. Verdere informatie over de VIO cursus kan verkregen worden bij muziekdocente Karin Smits: degrebbe@hotmail.com.
Aanmelden voor de VIO kan tot eind september. Natuurlijk bent u op maandagmiddag vanaf 16.00 uur ook welkom in de Grebbe, Koningstraat 25 in Hippolytushoef. Wilt u direct uw kind(eren) opgeven voor de cursus dan kunt u uw gegevens e-mailen naar muziekdocente Karin Smits of naar kmvharmonie@quicknet.nl.
De Harmonie biedt naast de VIO cursus de mogelijkheid om lessen te volgen op een koperen blaasinstrument, saxofoon of slagwerk. Deze worden gegeven door gediplomeerde vakdocenten. De lessen op een trompet, cornet, hoorn, bugel of saxofoon worden gegeven door Aad Kloos. Deze lessen worden op dinsdag gegeven in de consistorie van de doopsgezinde kerk in de Vermaningsteeg te Hippolytushoef. Mocht u belangstelling hebben voor instrumentale lessen dan kunt u op dinsdag, donderdag en vrijdag terecht vanaf 16.00 uur.
Het lesgeld bedraagt 300 euro per jaar of 25 euro per maand. Dit is inclusief blaasmuziekinstrument. Voor informatie over deze muzieklessen kunt u contact opnemen met het de penningmeester van de Harmonie de heer Slootweg.
E-mail: slootweg01@gmail.com of telefoonnummer: 0227-724088.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Garage Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...